Fisk-korp kombi

Sådärja, den här bilden är beskuren, de andra två var fullformat. Det är lite synd att bilden blir så liten för man ser knappt firrens uttryckslösa min på den här bilden:-)

//A

6 kommentarer på “Fisk-korp kombi

Add yours

    1. Korpar är alltid coola. Vet inte vad det här var för typ men den var lite mindre skygg än di svenske. Svenska korpar är väldigt svåra att komma åt att fota om man inte kan ta dem när de kommer flygande en bit över trädtopparna. Har märkt att de ofta drar runt på reviren och kommer tillbaka efter någon timme. Det var kvällens överskottsinfo. Men jag måste leva upp till devisen ”den nördigaste fågelbloggen”:-)

    1. Haha, det känns bra att höra. Det finns ju såna där 300-klubbare och sådana och de är väl värre men de har å andra sidan inte tid att blogga, dom rasar land och rike runt med tubkikaren.Jag skulle tro att man kan se korp nästan var som helst där det finns större arealer av sammanhängande skog, gärna i kombination med terraserad terräng och vatten. Den ovane förväxlar korp och kråka på håll men den som sett korp några gånger gör inte det misstaget. Du har väl minst en bra fågelbok, va?

    1. Den där sköt kanske över mitt huvud… Själv har jag i alla fall 4 olika böcker, varav en (den bästa) i två ex, en hemma och en på landet. Om man har ”Fågelguiden – Europas och medelhavsområdets fåglar i fält” behöver man inget mer. Köp den på bokrean. Väldigt bra toalektyr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: